Melno rutku un kāpostu salāti ziemai

Sastāvdaļas

  • 160 gr.melno rutku
  • 160 gr.kāpostu
  • 30 gr.burkānu
  • Sīpols
  • Ķiploka daiviņa
  • 1 tējk.sasmalcinātu zaļumu(pētersīļu,selerijas lapas)
  • 1 tējk.etiķa
  • Pustējk.sāls
  • Pustējk.cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. rutkus rupji rīvē,burkānus sagriež šķēlītēs,kāpostus ēvelē skaidiņās,sīpolus sasmalcina.vispirms burkā ielej etiķi,ieliek zaļumus,tad pilda dārzeņu maisījumu,uzber sāli,cukuru.uzlej verdošu ūdeni.liek pasterizēt 0,5l.-8-10min.,1l.-12min.aizvāko,burkas sakrata,lai marināde labāk sajauktos.ar vāciņu uz leju atdzesēt.

Komentāri

ilze neļķe 2010. gada 4. oktobris 19:10
cik liels ir burkas tilpums?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi