Omlete rupjmaizē

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 cilvēkam
  • Rupjmaize (ķieģelītis) 1 šķēle
  • 1 ola
  • Paprika
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

10 min.
  1. Maizes šķēlei izņem vidu. Sakuļ olu, pieber sāli, pieber smalki sagrieztu papriku, piedrupina maizes mīkstumu (ne visu), vēlreiz sakuļ.Var pievienot arī šasmalcinātus zaļumus. Liek uz pannas sakarsētā eļļā maizes sķēli un vidū lej sakulto masu. Cep īsu brīdi, tad apgriež otru pusi. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi