Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Svaigu tomātu krēmzupa

Svaigu tomātu krēmzupa

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg svaigu tomātu
  • 2 sīpoli
  • 50-100 g eļļas
  • Siers
  • Baltmaizes grauzdiņi
  • Dilles
  • Cukurs pēc garšas
  • Sāls pēc garšas
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus, sīpolus sagriež.
  2. Pannā ar eļļu sautē, kamēr tomāti izjukuši un sīpoli mīksti.
  3. Tad izberž caur sietu.
  4. Liek katlā tomātu masu bez sēklām un mizām. Mazliet pavāra, pēc garšas pievieno sāli, cukuru (tomāti parasti skābi), samaisa. uz šķīvja
  5. Bļodā lej karsto tomātu masu, uzkaisa rīvētu sieru, baltmaizes grauzdiņus, sasmalcinātus zaļumus.

    Lai labi garšo!
    Bļodā lej karsto tomātu masu, uzkaisa rīvētu sieru, baltmaiz...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas