Sajauc sinepes ar ābolu biezeni 1:1.
Šķiņķim noņem ādu un ar asu nazi speķī iegriež rūtiņas.
Pārsmērē šķiņķi ar sinepju maisījumu.
Cep mikroviļņu krāsnī un 10 min. cep ar pilnu jaudu.
Pagriež veidni un turpina cept ar 50 vai 40 % jaudu 35 - 40 min.
Pārklāj virsmu ar foliju.
Gaļu griež ne ātrāk kā pēc 10-15 min.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
4porcijas
1 kg sālīta šķiņķa
Sinepes
Ābolu biezenis
-->
Pagatavošana
50 min.50 min.
Sajauc sinepes ar ābolu biezeni 1:1.
Šķiņķim noņem ādu un ar asu nazi speķī iegriež rūtiņas.
Pārsmērē šķiņķi ar sinepju maisījumu.
Cep mikroviļņu krāsnī un 10 min. cep ar pilnu jaudu.
Pagriež veidni un turpina cept ar 50 vai 40 % jaudu 35 - 40 min.
Pārklāj virsmu ar foliju.
Gaļu griež ne ātrāk kā pēc 10-15 min.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri