Sautēti kāposti ziemai

Sastāvdaļas

  • Svaigi kāposti1kg
  • Tomāti 1kg
  • Gurķi1kg
  • Sīpoli 500gr
  • 1 glāze eļļa
  • 2 ēdk.sāls
  • 1 ēdk.cukurs
  • 2 ēdk.etiķis vai 1ēdk.esence

Pagatavošana

1 min.
  1. dārzeņus sagriež.katlā kāpostus,tomātus,sīpolus,eļļu,sāli,cukuru kopā sautē 1stundu,tad pievieno gurķus,etiķi,sautē vēl 30min.karstus pilda burciņās,uzliek vāciņu,pasterizē 10-15min.,aizvāko.ar vāciņu uz leju līdz atdzišanai.sautēšanas laikā ieteicams laiku pa laikam maisīt,lai apakšā nepiedeg.
  2. ja grib garšīgāk,var pievienot puravus,selerijas,dilles ,kopā ar dārzeņiem sautēt1,5st.,tad gurķus,etiķi...
  3. svaigu gurķu vietā var ņemt marinētus gurķus,etiķi nevajag pievienot.
  4. sanāk kopā 5-6gab.0,5l.burciņas.arī garšīgi pēc sautēšanas tūlīt lietot uzturā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi