Cūkas karbonāde alus mērcē

Sastāvdaļas

  • 600 gr cūkas karbonāde ar kauliņiem
  • 4 sīpoli
  • 2 ķiploku daivas (lielākas)
  • 2 vidēji burkāni
  • 2 selerijas saknes
  • 5 l alus
  • 100 gr sviests
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kauliņus atdala no karbonādes un liek sautējamā katlā sautēties nelielā ūdens daudzumā, pieber sāli. Mīkstumu ieberzē ar sāli un pipariem. Liek sautējamā katlā pie kauliņiem kopā ar kapātiem sīpoliem, ķiplokiem, burkāniem un seleriju. Turpina sautēt uzsildītā cepeškrāsnī aptuveni 1 stundu, bagātīgi aplaistot ar alu. Kad karbonāde gatava, izņem kauliņus un karbonādi no sautējamā katla, šķidrumu kopā ar dārzeņiem izberž caur sietu, pa daļām liek klāt sviestu, gatavo mērci.
  2. Pasniedzot mērci pārlej karbonādei.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi