Biezpiena sacepums ar citronu

Sastāvdaļas

  • Sacepumam
  • 1 kg biezpiens
  • 250 gr cukurs
  • 9 gb olas
  • 200 gr sviests
  • 4 ēd.karotes manna
  • 1 lielāka citrona miziņa
  • 100 gr rozīnes (bez kauliņiem)
  • 100 gr žāvētas cidonijas vai citi augļi
  • Maisījumam
  • 1 glāze krējums
  • 4 ēd.karotes cukurs
  • 1 lielāka citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu samaļ vai citādi sastrādā viendabīgā masā. Cukuru sakuļ kopā ar sviestu, pievieno mannu, olu dzeltenumus, žāvētos augļus, rīvētu citrona miziņu un biezpienu. Stingri saputo olas baltumus un uzmanīgi iecilā jau samaisītajā masā. Liek formā un cep cepeškrāsnī aptuveni 1 stundu.
  2. Maisījums:
  3. Sajauc krējumu ar cukuru un rīvētu citrona miziņu. Kad sacepums gandrīz gatavs, maisījumu tam pārlej maisījumu un vēl 5-10 minūtes pacep cepeškrāsnī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi