Meža gaļa ķīnas saldskābajā mērcē

Sastāvdaļas

  • Kārtīgs brieža vai meža cūkas gaļas gabals
  • Burciņa Ķīnas saldskābās mērces ar ananāsiem
  • Pāris tējkarotes eļļas
  • Daži melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež mazos gabaliņos un karstā eļļā apcep, pievieno Ķīnas saldskābo mērci, un vēl nedaudz apcep. Pievieno ūdeni, piparus (ja vēlas arī kādas citas garšvielas) un sautē līdz gatava. Dažreiz pievienoju arī ripiņās sagrieztu burkānu, sīpolu vai seleriju kātus. Meža cūkas gaļu drošībai sautēju ilgāk, vismaz 2 -2,5 stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi