Šokolādes rulete

2005. gada 5. septembris
Foto: laurita
Pagatavošana
1 min
1. Olas baltumu, sāli un citrona sulu saputo biezās putās, pievieno cukuru un olas dzeltenumus. Caur sietu izsijā kakao, cieti, miltus, cepamo pulveri un kopā ar olām iemaisa mīklu. To lej veidnē, kurā ieklāts pergaments, kas ieziests ar taukvielām. Sakarsētā cepeškrāsnī (220C) cep apm. 12 min. Gatavu biskvītu izgāž uz virsmas un atdala pergamentu, pēc tam pārsedz ar polietilēna maisiņu.
2. Saldo krējumu saputo stingrās putās, tad pievieno pūdercukuru. Ņem sagatavoto biskvīti un to pārziež ar marmelādi, marcipānu un 2/3 saputoto saldo krējumu. Ar salvetes palīdzību biskvītu satin ruletē, no virsas un sāniem pārziež ar atlikušo daudzumu putukrējuma. R$otā ar augļiem. Pasniedz ar stipru dzērveņu mērci.
Uz augšu