Biezpiena krēms ar augļu želeju

Sastāvdaļas

  • 1.5 Krēmam: 4 tēj.k želantīna, 1. gl ūdens, 1.gl piena, 250 gr. sviesta 1,5 gl. cukura, 4 olas, vanilīns, 350 gr. biezpiena
  • 0.5 Augļu želejai: 0,5 litri sulas, 1 ēd.karoti želantīna, 1,5 gl ūdens

Pagatavošana

120 min.
  1. Krēmam: 4 tēj.k želantīna, 1. gl vārīta ūdens sajaukt, pielej klāt1.gl vāroša piena,
  2. Saputo 250 gr. sviesta 1,5 gl. cukura, 4 olas dzeltenumus, vanilīns. Pievieno 350 gr. sakapātu biezpiena, iecilā saputotus olas baltumus. Pievieno uzbriedināto želantīnu. Saliek trauciņā un gaida līdz sacietē. Saliek pa virsu augūs , vai cepumus, vai vafeles un uzlej viesū augļu želeju.
  3. Augļu želejai: 0,5 litri sulas, 1 ēd.karoti želantīna, 1,5 gl ūdens.
  4. Kad viss sacietējis pasniedz desertu. Ir ļoti gards.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi