Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Biezpiena krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 Krēmam: 4 tēj.karotes želantīna, 1 gl. ūdens, 1 gl. piena, 250 gr. sviesta, 1,5 gl.cukura, 4 olu dzeltenumi, vanilīns, 350 gr. biezpiena, 4 olu baltumi
  • 0.5 Augļu želejai: 0,5 litri sulas,1ēd. karoti želantīna uzbriedina 0,5 gl. ūdens. Pielej sulai
  • Ogas, vai cepumus, vai vafeles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Kēmam: Uzbriedina 4 tēj.karotes, 1 gl.vārīta ūdens, 1gl. vārīta piena.
  2. 250 gr. sviesta saputo kopā ar cukuru un olu dzeltenumiem, vanilīnu. Pievieno samaltu biezpienu un iecilā saputotus olu baltumus. Pievieno uzbriedināto želantīnu ar pienu. Salej traucinā un gaida lai sacietē, pēc tam pa virsu saliek ogas, vai vafeles, cepumus un uzlej virsū augļu želeju.
  3. Pagaida līdz sacietē un gardi ēd desertu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezo kabaču pankūku kārtojums

Biezo kabaču pankūku kārtojums

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA