Sākums > Receptes > Salāti

Karstie salāti ar vistas girosu

2005. gada 5. septembris
Foto: Linda Varesa
Pagatavošana
20 min
1. Dārzeņus nomazgājam un nosusinam.
2. Tad sagriežam visus dārzeņus(izņemot salātlapas) vidēji plānos pusaplīšos, kamēr griežam dārzēnus uzliekam karsēties pannu.
3. Kad panna uzkarsējusies liekam pirmos uz pannas cukīnī,pacepam 5 min., tad papriku, pacepam 5 min.,tad tomātus, šampinjonus un vistas girosu, visu pacepam vēl 5 minūtes, kuru laikā pievienojam klāt garšvielas.Pa to laiku kamēr dārzeņi cepas saplūkājam salātlapas uz sķīvjiem un apslacinam ar vīna vai balzamiko etiķi, var arī izmantots svaigu citrona sulu vai arī ko citu, kas patīk, gaumes jautājums. Tad, kad salāti ir uzkarsēti uz pannas sadalam divās daļās un liekam uz šķivjiem.Pa virsu vēlreiz var apslapināt ar vīna vai balzamiko etiķii.
4. Kā klāt garšīga piedeva un dekorējums ir ir krāsnī cepts vesels ķiploks.
Uz augšu