Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu laika pankūkas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 gr mizotu un sagrieztu ābolu
  • 3 glāzes kefīrs
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote cukurs
  • Nedaudz sāls
  • Milti
  • 1 tējkarote cepamais pulveris
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež plānās šķēlēs.
  2. No pārējiem produktiem pagatavo biezo pankūku mīklu. Mīklā iecilā ābolus. Cep pankūkas.
  3. Pankūkas var ēst ar krējumu, brūkleņu ievārījumu, bet vislabāk tās garšo ar ābolu ievārījumu, kurš sajaukts ar krējumu un kanēli.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas