Ābolu laika pankūkas

Sastāvdaļas

  • 500 gr mizotu un sagrieztu ābolu
  • 3 glāzes kefīrs
  • 3 olas
  • 1 ēdamkarote cukurs
  • Nedaudz sāls
  • Milti
  • 1 tējkarote cepamais pulveris
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež plānās šķēlēs.
  2. No pārējiem produktiem pagatavo biezo pankūku mīklu. Mīklā iecilā ābolus. Cep pankūkas.
  3. Pankūkas var ēst ar krējumu, brūkleņu ievārījumu, bet vislabāk tās garšo ar ābolu ievārījumu, kurš sajaukts ar krējumu un kanēli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi