Nieres mērce

2005. gada 3. septembris
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. nieres sagriež pa vidu,nogriež taukus(tauki nav lietojami uzturā),sagriež lielos gabaliņos.mērcē etiķūdenī. ūdeni vēlams mainīt vairākas reizes,lai novērstu urīna smaku.tad liek tīrā ūdenī vārīt.arī 2-3reizes mainīt ūdeni.tad atdzesē aukstā ūdenī,sagriež skaidiņās.sīpolus,kūpinātu gaļu smalki sagriež.pannā apcep visu,pievieno vegetu pēc garšas.pievieno miltus,apcep maisot(ja ir putas,ļoti labi-milti nesaiet kunkuļos),pielej pienu,ūdeni,liek krējumu,vēlreiz apcep maisot.galdā pasniedz pie kartupeļiem vai makaroniem...
2. p.s.vārot nieres saraujas uz pusi mazāk.
Uz augšu