Rudens gardums

Sastāvdaļas

  • 1 kg vārītu kartupeļu
  • 3 olas
  • Kviešu milti
  • Sāls
  • Pildījumam sagatavota kotlešu masa

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņemu vārītus kartupeļus un gaļas mašīnā samaļu.
  2. Pievienoju olas, sāli pēc garšas.
  3. Pievienoju kviešu miltus tik daudz, lai varētu izveidot pīrādziņus.
  4. Cepešu pannā ieleju eļļu vai ielieku taukus, uzkarsēju, lieku pannā pīrādziņus un cepu tos gatavus, pa laiciņam aplaistot ar tām pašām taukvielām, kurās pīrādziņi cepas. Ēdam ar krējuma mērci.
  5. Pamēģiniet, un ceru - visi slavēsiet!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi