Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg ābolu
  • 200 g cukura
  • 200 g rupjmaizes
  • 150 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Vispirms iesviestotā formā kārtām iepilda šķēlēs sagrieztus apcukurotus ābolus, saberztu kaltētu rupjmaizi, ko apliek ar saplūkātu sviestu, pildījumu nobeidz ar saberztas maizes kārtu un sviestu. Pudiņu cep 30 – 40 min karstā krāsnī un dod galdā ar krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptie siera bumbieri

Ceptie siera bumbieri

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas