Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Virsiņai
  • 6 saldskābi āboli, cukurs, skābs krējums
  • Pārējās sastāvdaļas skatīt pie pagatavošanas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms sāk sagatavot virsiņu. Ābolus sagriež šķēlītēs, sajauc ar cukuru un atstāj.
  2. 100 g sviesta sakuļ ar 1 glāzi cukura. Sakuļ 3 olu dzeltenumus, pakāpeniski pievieno sviestam un sakuļ. Tad pievieno 3 - 5 ēdamkarotes skāba krējuma un sakuļ. Pēc tam pievieno 1 tējkaroti sodas vai 1 paciņu cepamā pulvera un 2 glāzes miltu un kārtīgi izmaisa. Masai jābūt stingrai. Olu baltumus saputo un iecilā mīklā, pievieno vaniļcukuru un vēlreiz kārtīgi samaisa. Mīklu lej ar sviestu ieziestā un miltiem izkaisītā pannā. Pārliek ar ābolu šķēlītēm. Skābo krējumu sajauc ar sīrupu, kas radies no āboliem un cukura, pārlej ābolu šķēlītēm. Cep apmēram 40 min.
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas