Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pāraugušie gurķi ziemai

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Daudzums 1 puslitra burkai
  • 600 gr gurķu
  • 1 deserta karote sāls
  • ½tējkarote cukurs
  • 1 deserta karote 9% etiķa
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķus nomizo,izņem sēklotni ,sagriež pabiezās šķēlītēs,uzber sāli un cukuru.
  2. Visu kārtīgi sakrata, lai ātrāk atdalās sula un patur vienu stundu.
  3. Kad sula atdalījusies,to nokāš , uzvāra un pievieno etiķi .
  4. Burkas apakšā ieliek lielu ,nesagrieztu dilles ziedu ,piepilda ar gurķiem un sagatavoto marinādi karstu uzlej gurķiem.
  5. Burkas tūlīt aizvāko, apgriež otrādi un sasedz,lai atdziest lēnām.
  6. Šādi sagatavotus gurķus ziemā var ēst pat ar krēumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas