Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mīklā cepta zivs

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 GR. zivju filejas
  • Sāls
  • Citronu sula
  • Pētersīļu zaļumi
  • 2 ēd. k. eļļas
  • 1 gl. miltu
  • ½ gl. piena
  • 2 olas,sāls,cukurs
  • Tauki vai eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No ādas atbrīvotu zivs fileju pārlej ar eļļas,citronu sulas(citronskābes šķīduma)un sakapātu pētersīļu maisījumu,atstāj pāris stundu slēgtā traukā.
  2. Miltos iemaisa pienu,pieliek olu dzeltenumus,mazliet sāls,cukura un stingrās putās saputotu olu baltumus.
  3. Fileju ar dakšiņu no marinādes izceļ,iemērc sagatavotajā mīklā,tad liek katlā sakarsētā eļļā vai taukos un cep zeltaini dzeltenu.
  4. Zivs gabalus izņem ar putu karoti,pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai biezeni,sautētiem dārzeņiem un balto mērci.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas