Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Students

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g saberztas sausas rupjmaizes
  • 100 g cukura
  • 2 karotes ievārījuma
  • 500 g putukrējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. No sākuma saberzto maizi ar cukuru sagrauzdē uz pannas brūnu. Deserta bļodā liek pa kārtām sakultu putu krējumu, maizi, pa piciņai ievārījuma un tā tālāk, līdz trauks pilns, virsū uzkaisa maizi, garnē ar ogām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas