Ābolu biezenis - gatavots cepeškrāsnī

Sastāvdaļas

  • Āboli vēlams tādi, kuri labi šķīst

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizo ābolus, izņem serdes, sagriež šķēlītēs. Pilda cepamā traukā - "pīlē". Liek karstā cepeškrāsnī un cep. Pa vidu var samaisīt, lai labāk veidojas biezenis. Karstu pilda dezinficētās burkās. Liek metāla vāciņu.
  2. Ziemā lieto pēc savas izvēles - kā salātus, gan kā ievārījumu, vai gatavo saldo.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi