Teļa gaļa sierā

Sastāvdaļas

  • Teļa gaļa šķēles (1 uz katrai porcijai)
  • Sīpoli
  • Pikants siers
  • Brūklenes
  • Garšvielas (sāls, pipari, lauru lapa)
  • Cukurs
  • Milti
  • Skābs vai svaigs krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieztos teļa gabalus sautē garšvielās. Gatavus izņem no buljona, katrai šķēlei uzliek kāda pikanta siera šķēli. Liek cepeškrāsnī, lai siers pakūst un paliek zeltains.
  2. Mērcei:
  3. Svaigas brūklenes saplaucē, izspiež, lai nav sēklas un miziņas. Sacep sīpolus, pēc garšas izjūtas pieliek izspiestās brūklenes, cukuru, sāli, krējumu un ietumē ar miltiem.
  4. Pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem, griķiem vai makaroniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi