Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepti kabači 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas skatīt pie pagatavošanas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež šķēlītēs vienu vidēja lieluma kabaci (ja kabacis pāraudzis, tad nomizo un izņem sēklotni) un kopā ar sagrieztu sīpolu cep sakarsētā eļļā. Kad kabači paliek caurspīdīgi, pievieno 3-4 ēdamkarotes tomātu mērces un cep tik ilgi, kamēr masa paliek sarkanbrūna. Pievieno pēc garšas sāli, maltos piparus, 1 tējkaroti sinepes un pāris sasmalcinātas ķiploka daiviņas. Sakuļ 2-3 olas, pielej mazliet piena. Olu masu pārlej kabačiem, iemaisa un cep, kamēr olas sarec. Gatavu pārkaisa ar zaļumiem.
  2. Kabaču vietā var izmantot patisonus vai cukini.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas