Cepti kabači 2

2005. gada 31. augusts
Foto: Iveta Skaba
Pagatavošana
1 min
1. Sagriež šķēlītēs vienu vidēja lieluma kabaci (ja kabacis pāraudzis, tad nomizo un izņem sēklotni) un kopā ar sagrieztu sīpolu cep sakarsētā eļļā. Kad kabači paliek caurspīdīgi, pievieno 3-4 ēdamkarotes tomātu mērces un cep tik ilgi, kamēr masa paliek sarkanbrūna. Pievieno pēc garšas sāli, maltos piparus, 1 tējkaroti sinepes un pāris sasmalcinātas ķiploka daiviņas. Sakuļ 2-3 olas, pielej mazliet piena. Olu masu pārlej kabačiem, iemaisa un cep, kamēr olas sarec. Gatavu pārkaisa ar zaļumiem.
2. Kabaču vietā var izmantot patisonus vai cukini.
Uz augšu