Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Plūmju sambuks

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g plūmju
  • 1 glāze ūdens
  • Cukurs pēc garšas
  • 4 olu baltumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Plūmes noskalo, izņem kauliņus, pārlej nedudz ūdens un sautē.
  2. Izberž caur sietiņu.
  3. Atdzisušai masai pievieno cukuru, olu baltumus un saputo stingrās putās.
  4. Pasniedz ar vaniļas mērci vai putukrējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas