Plūmju sambuks

Sastāvdaļas

  • 400 g plūmju
  • 1 glāze ūdens
  • Cukurs pēc garšas
  • 4 olu baltumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Plūmes noskalo, izņem kauliņus, pārlej nedudz ūdens un sautē.
  2. Izberž caur sietiņu.
  3. Atdzisušai masai pievieno cukuru, olu baltumus un saputo stingrās putās.
  4. Pasniedz ar vaniļas mērci vai putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi