Putnu aknu mērce

Sastāvdaļas

  • 200 gr putnu aknas
  • 1 sīpols
  • Milti iebiezināšanai
  • Pētersiļi, burkāns, selerija
  • Lauru lapa
  • Smaržīgie pipari
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • Citrona miza
  • 5 l skābais krējums
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Aknas sagriež mazos gabaliņos un sautē kopā ar burkānu, seleriju, pētersiļiem, garšvielām ap 20 minūtēm. Tad nokāš.
  2. Garšsaknes un aknas izberž caur sietu vai sasmalcina mikserī.
  3. Buljonu, kurā vārījās aknas uztumē ar miltiem un pievieno skābo krējumu, sāli. Pagaida, lai iebiezē, tad pievieno sasmalcināto aknu-garšaugu masu.
  4. Pasniedz ar rīsiem vai makaroniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi