Falšie krabīši

2005. gada 29. augusts
Foto: Anita Akmentiņa
Pagatavošana
20 min
1. Tomātus noplaucē verdošā ūdenī , noloba mizu
2. un sagriež gabaliņos.
3. Olas sakuļ.
4. Dilles sīki sagziež.
5. Dziļā pannā vai kastrolītī izkausē sviestu un tajā intensīvi maisot sutina tomātus,jo liekajam šķirdrumam ir jāiztvaiko.
6. Sāli pievieno pēc garšas.
7. Kad liekais šķidrums ir pietiekami iztvaikojis un ir izveidojusies viendabīga masa,tai pieber dillītes un ātri maisot,iemaisa sakultās olas.
8. Ēdiens ir gatavs, kad var redzēt ,ka olas tomātu masā ir " sastīgojušas"
9. Gatavo ēdienu ieliek bļodiņā un patur ledusskapī līdz brokastīm.
10. Ļoti labi garšo ar saulespuķu graudu maizi.
Uz augšu