Ābolkūka ar pūdercukuru

Sastāvdaļas

  • 5 -6 āboli
  • 3 olas
  • Glāze miltu
  • Glāze cukura
  • Pūdercukur pārkaisīšanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Olas saputo ar cukuru, pēc tam pievieno miltus un vēl paputo.
  2. Masai pievieno šķēlēs sagrieztus, nomizotus ābolus.
  3. Lej veidnē. Cep cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apmēram 40 minūtes.
  4. Pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi