Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Garneļu gazpačo

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamk. olīvu eļļas
  • 2 ēdamk. sarkanvīna etiķa
  • 2 ēdamk. citrona sulas
  • 225 g jēlu tīrītu garneļu
  • 6 tomāti - nomizoti, bez sēklām, sagriezti mazos kubiciņos
  • 1 dzeltenais pipars, sagriezts kubiciņos
  • 1 sarkanais pipars, sagriezts mazos kubiciņos
  • ½ gurķa, nomizots, bez sēklām, sagriezts kubiciņos
  • 1 bunte lociņu, smalki sagriezti
  • ½ bunte koriandra, sakapāta
  • 1 asais sarkanais pipars, smalki sagriezts
  • 4 ½ krūzes tomātu sulas
  • Citrona daiviņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Ķiploku, olīveļļu, etiķi un citronu sulu samaisi kopā, pieliec garneles, apsedz un marinē to visu 2 stundas. Samaisi tomātus, sarkano un dzelteno piparu, gurķi, koriandru, lociņus un aso piparu lielā bļodā. Pieliec tomātu sulu. Pieliec garneles un marinādi. Turi ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim. Salej sešās bļodās, pasniedz ar citronu daiviņu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas