6tomāti - nomizoti, bez sēklām, sagriezti mazos kubiciņos
1dzeltenais pipars, sagriezts kubiciņos
1sarkanais pipars, sagriezts mazos kubiciņos
½ gurķa, nomizots, bez sēklām, sagriezts kubiciņos
1bunte lociņu, smalki sagriezti
½ bunte koriandra, sakapāta
1asais sarkanais pipars, smalki sagriezts
4½ krūzes tomātu sulas
Citrona daiviņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
120 min.
Ķiploku, olīveļļu, etiķi un citronu sulu samaisi kopā, pieliec garneles, apsedz un marinē to visu 2 stundas. Samaisi tomātus, sarkano un dzelteno piparu, gurķi, koriandru, lociņus un aso piparu lielā bļodā. Pieliec tomātu sulu. Pieliec garneles un marinādi. Turi ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim. Salej sešās bļodās, pasniedz ar citronu daiviņu.