Pārpalikumiņš

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītu kartupeļu
  • 2 ēdamk. miltu
  • 100 g sviesta
  • 2 olas
  • 100 g sacietējušas baltmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus samaļ gaļas mašīnā, pievieno miltus, saputotas olas, apceptus bartmaizes kubiciņus.
  2. Visu viegli samīca, veido nelielus bumbuļus.
  3. Vāra vājas koncentrācijas sālsūdenī.
  4. Pasniedz ar sēņu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi