Dzidrais rupjmaizes ķīselis

Sastāvdaļas

  • 1 l ūdens
  • 200 g klona maizes
  • 100 g cukura
  • 2 ēdamkarotes rozīņu
  • 3 ēdamkarotes cietes
  • Citrona vai apelsīna miziņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Maizi cepeškrāsnī apbrūnina, tad pārlej ar verdošu ūdeni.
  2. Pēc pusstundas šķidrumu nokāš, tam pievieno rozīnes, cukuru, garšvielas un visu uzvāra.
  3. Piemaisa aukstā ūdenī izšķīdinātu cieti un vēlreiz uzvāra.
  4. Gatavo ķīseli izlej lēzenā traukā, pārkaisa ar cukuru.
  5. Atdzisušu pasniedz ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi