Marmelādes ķīselis

Sastāvdaļas

  • 700 -800 g ūdens
  • 150 -160 g marmelādes
  • 3 -4 tējkarotes cukura un kartupeļu cietes
  • 2 tējkarotes citrona sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Malmelādi saspaida, pārlej ar karstu ūdeni, uzliek uz uguns un izšķīdina.
  2. Pieber cukuru, uzvāra un maisot pielej aukstā ūdenī iejauktu kartupeļu cieti.
  3. Vēlreiz uzvāra, noņem no uguns, pielej citrona sulu un izmaisa.
  4. Ķīseli salej traukos un atdzesē. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi