Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ungāru langoši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 palieli vārīti kartupeļi
  • 0.5 l silts ūdens
  • 0.5 glāzes silta ūdens
  • 1 ēdamkarote ķimenes
  • 50 gr raugs
  • 300 -400 gr milti
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. 0,5 glāzē silta ūdens uzraudzē raugu.
  2. 0,5 litros silta ūdens iemaisa miltus, tā lai izveidojas pabieza putriņa, pieliek sāli, un uzraudzēto raugu. Atstāj apmēram uz pusi stundas lai uzrūgst.
  3. Kartupeļus sarīvē uz sakņu rīves vai vēl siltus saberž biezenī.
  4. Kad mīkla uzrūgusi, tad tai pievieno kartupeļus un ķimenes.
  5. Cep sakarsētā eļļā garenas pabiezas pankūkas.
  6. Pie pankūkām vislabāk garšo parastais skābais krējums, vai krējuma gurķu mērce. Ieteicams ēst kamēr vēl siltas ar kraukšķīgām malām.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas