Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Persiku kompots

Persiku kompots

FOTO: Depositphotos.com

Uz 0,5l burku apmēram 150-200 g cukura - aprēķins - burku skaits x cukurs.
Persiks vietā var ņemt vīnogas, aprikozes, firziķus, ķiršu vai var dažādi kopā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Persiki
  • Ūdens
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Persikus griež uz pusēm,izņem kauleni, kārto burkās līdz pleciņiem.
  2. Uzvāra ūdeni, pārlej persikiem, ļauj nostāvēt 20 - 30 min.
  3. Tad ūdeni lej katlā (persikus atstāj burkā), uzvāra, pievieno cukuru, vēl vāra.
  4. Tad lej burkās. Mazliet ļauj nostāvēies (10 15min.), tad šķidrumu lej katlā un vāra, tad atpakaļ burkās, aizvāko. Novieto ar vāciņu uz leju līdz atdziest.
    Cukuru var samazināt vai papildināt - tas pēc paša salduma vēlmēm.

    Lai labi garšo!
    Tad lej burkās. Mazliet ļauj nostāvēies (10 15min.), tad šķi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas