Kartupeļu pankūkas ar ābolu - mārutku mērci

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg kartupeļi
  • 2 olas
  • 4 ēdamkarotes milti
  • 1 tējkarote rupjā sāls
  • Eļļa cepšanai
  • 300 grami skābais krējums
  • 2 -3 āboli
  • 2 -3 ēdamkarotes gatavi nopērkami mārrutki
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz sakņu rīves. Pieliek olas, miltus, sāli un cep pankūkas.
  2. Kamēr pankūkas cepās, gatavo mērci.
  3. Nomizo ābolus un sarīvē uz sakņu rīves. Pieliek klāt mārrutkus (Labāk veikalā izvēlēties tādus, kas nav pārāk asi. Var izmantot arī nopērkamos mārrutku krēmus), sāli un krējumu.
  4. Kad pankūkas gatavas, tās pasniedz kopā ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi