Rozīņu un riekstu krēms

Sastāvdaļas

  • 1.5 glāzes salda krējuma
  • 3 ēdamk. pūdercukura
  • 2 tējk. kakao
  • 100 g. rozīņu
  • 50 g riekstu
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Rozīnes nomazgā, riekstus apgrauzdē un sasmalcina.
  2. Krējumu saputo, tam pievieno vanilīnu, pūdercukuru.
  3. Vienu daļu pūdercukura sajauc ar kakao, otru - ar pusi riekstu un rozīņu.
  4. Traukā vispirms liek putukrējumu ar riekstiem un rozīnēm, tad liek brūno masu un pārkaisa ar riekstiem un rozīnēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi