Ābolu, olu, riekstu sacepums

Sastāvdaļas

  • 6 lieli saldskābi āboli
  • ½ glāzes grauzdētu riekstu
  • 3 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze kviešu mik=ltu
  • ¼ tējk. dzeramās sodas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus, daiviņās sagrieztus ābolus liek ar sviestu ieziestā veidnē.
  2. Olas sakuļ ar cukuru, pieliek sasmalcinātus riekstus, ar dzeramo sodu samaisītus miltus, pārlej āboliem.
  3. Mērenā siltumā cep 30 - 35 min. Gatavu izgāž uz piemērota trauka. Pasniedz siltu ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi