Ābolu, olu, riekstu sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 lieli saldskābi āboli
  • ½ glāzes grauzdētu riekstu
  • 3 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze kviešu mik=ltu
  • ¼ tējk. dzeramās sodas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus, daiviņās sagrieztus ābolus liek ar sviestu ieziestā veidnē.
  2. Olas sakuļ ar cukuru, pieliek sasmalcinātus riekstus, ar dzeramo sodu samaisītus miltus, pārlej āboliem.
  3. Mērenā siltumā cep 30 - 35 min. Gatavu izgāž uz piemērota trauka. Pasniedz siltu ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti