Rupjmaizes uzpūtenis

Sastāvdaļas

  • 250 g. saziedējušas rudzu maizes
  • 150 g. cukura
  • 30 g. želatīna
  • 120 g. ogu sīrupa
  • 600 g. ūdens
  • Kanēlis pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Maizi aplej ar ūdeni.
  2. Pieliek cukuru, ogu sīrupu, labi samaisa.
  3. Iepriekš uzbriedinātu un izšķīdinātu želatīnu (1:8) sasilda ūdens peldē u n pievieno maizes masai.
  4. Puto, līdz veidojas čaugana masa.
  5. Lej formiņās, atdzesē.
  6. Galdā pasniedz ar augļu mērci vai pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi