Sākums > Receptes > Deserti

Virtuļi ar pildījumu

2005. gada 24. augusts
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. karstā pienā izkausē margarīnu.nedaudz sakuļ 2olas un vēl 1olas dzeltenumu,pievieno miltus,nedaudz atdzisušu pienu ar margarīnu,sāli,ar cukuru saberztu raugu.samīcītu mīklu izveltnē 3mm biezumā,ar tējas glāzi izspiež ripiņas.pusei ripu maliņas pārziež ar nedaudz sakultu olas baltumu,virsū liek pustējkaroti džema,pārējās pārliek pāri,maliņas viegli saspiež,raudzē 30 min..pēc tam karstā eļļā cep brūnu.gatavus virtuļus pārkaisa ar pūdercukuru,pasniedz ar pienu.
2. virtuļus var pildīt ar biezpienu,vārītu gaļu,vārītām saknēm.
Uz augšu