Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Ukraiņu borščs

Ukraiņu borščs

FOTO: Shutterstock.com

Ukraiņu borščs - gards, sātīgs un spēcinošs!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gabals liellopu gaļas ar kauliņu
  • Gabals cūkgaļas ar kauliņu
  • Gabaliņš sālīta vai žāvēta speķa
  • 2 bietes
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Neliela kāpostu galviņa
  • Selerija sakne
  • 3 -4 kartupeļi
  • 4 -5 ķiploka zobiņi
  • 2 -3 tomāti
  • 200 g tomātu mērces
  • Sāls
  • Etiķis
  • Cukurs
  • Lociņš
  • Dilles
  • Pētersiļu un seleriju lapiņas
  • Eļļa
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu uzvār, noputo un turpina vārīt uz nelielas uguns.
  2. Burkānus un selerijas sakni notīra un sarīvē uz sakņu rīves. Sīki sagriež 1 sīpolu,speķi, pieliek rīvētos burkānus un visu apcep eļļā. Pievieno gaļai.
  3. Bieti nomizo,sarīvē uz rupjas sakņu rīves. Pievieno sagrieztu sīpolu un apcep, tad pievieno tomātu mērci un turpina sautēt.
  4. Kad gaļa gandrīz gatava, zupai pievieno sloksnītēs sagrieztu kāpostu. Kad kāposti gandrīz mīksti, pieliek kubiņos sagrieztus kartupeļus. Pavāra, pievieno sautētās bietes, sīki sagrieztus tomātus un vāra līdz gatavībai.
  5. Pēc vajadzības pievieno sāli,etiķi un cukuru.Piespiež ķiplokus, pieliek lauru lapu un ļauj uzmest burbuli. Pašās beigās pievieno sīki sagrieztus lociņus, dilles un citus zaļumus. Pasniedz ar skābu krējumu un speķmaizi.

    Labu apetīti!
    Pēc vajadzības pievieno sāli,etiķi un cukuru.Piespiež ķiplok...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas