Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Aknu pastēte ikdienai vai svētku galdam

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Aknas 800-1kg
  • Speķis 200gr
  • Sīpols
  • Burkāns
  • Lauru lapa
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • Ūdens
  • Dažas daiviņas ķiploki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. katlā uzvāra ūdeni,ieber kubiņos sagrieztas aknas,speķi,sagrieztus lielos gabalos burkānus,sīpolus,lauru lapu,melnos piparus,sāli.vāra līdz aknas mīkstas,griežot ar nazi -iekšā nav sarkana.tad izkāš visus biezumus(ūdeni nelej ārā).aknas,speķi,burkānus samaļ caur gaļas mašīnu 2reizes.liek citā katlā,vārot maisa,pievieno mazliet šķidrumu,kurā iepriekš vārītas aknas.ķiplokus spiež caur spiedi-iekšā pastētē,maisa,ja nepieciešams,pēc garšas pievieno vegetu.pilda mazās bļodiņās,liek atdzesēt.
  2. p.s.svētku galdam var pievienot iekšā sagrieztas kūpinātas gaļas.burkānus var nepievienot,ja nevēlas.pāri palikušo buljonu var izmantot mērcei vai zupai,vai atdzesētu pildīt trauciņos ,likt saldētavā .
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas