Ceptas frikadeles uztumētā tomātu mērcē

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa 500-600gr
  • Paliels sīpols 1gab
  • Ķiploka daiviņas3
  • Tējkarote ķimenes
  • 1 ola
  • Sāls,pipari pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
  • Mērcei
  • 4 -5ēdk.miltu
  • Piens,ūdens (piena mazāk nekā ūdens)
  • 2 -3ēdk.krējums
  • Pusglāze tomātu mērces
  • Vegeta

Pagatavošana

1 min.
  1. sīpolus smalki sagriež,ķiplokus spiež caur spiedi,visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.veido frikadeles,liek cept brūnus.tad izņem frikadeles no pannas.pannā liek miltus,samaisa,turpina cept.pievieno vegetu pēc garšas,turpina cept,pielej pienu,ūdeni,samaisa,pievieno krējumu,tomātu mērci,vēl cept-līdz sabiezē mērce.frikadeles liek atpakaļ mērcē,mazliet cep.galdā pasniedz pie rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi