Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Mandeļu trubiņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 glāze cukura
  • 100 grami mandeļu
  • Apelsīnu miziņa
  • Sviests vai eļļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 aukstus olu baltumus sakuļ ar sāli, pievieno glāzi cukura, visu sakuļ. Masai pievieno klāt 100 gramus mandeļu (iepriekš samaltas blenderī vai kā savādāk sakapātas) un apelsīnu miziņu, kura iepriekš ir apcepta sviestā un cukurā. Pannu, kurā ir ceppapīrs, iesmērē ar sviestu vai eļļu, piciņām liek masu uz pannas, vajag likt tālāk vienu no otras. Cep 180 grādu C kartsumā 15 minūtes, jābūt gaisī zeltainiem. Tad, kamēr karstas, taisa trubiņas. Labu apetīti! ;)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas