Ātrā ābolu plātsmaize

Sastāvdaļas

  • 2 gl. kefīra
  • 2 gb. olas
  • ½ gl. cukura
  • 2 ½ gl. miltu
  • ½ tējk. soda
  • ½ tējk citronskābes

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas ar cukuru saputo.
  2. Sajauc ar kefīru.
  3. Pievieno miltus.
  4. Pieliek sodu un citronskābi.(citronskābi liek, lai dzēstu sodas garšu)
  5. Masu lej uz pannas. Virsū kārto ābolus. Ātri un labi!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi