Garšīgais biezenītis

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Saldais krējums
  • Burkāni
  • Vistas fileja

Pagatavošana

1 min.
  1. kartupeļus, burkānus sagriež smalki un vāra kamēr mīksti,tad izmaļ caur sietu, pievieno saldo krējumu un uzsilda vēlreiz. Vistas fileju griež sloksnītēs apcep, lai būtu viscaur tikai baltas, nedrīkst apcept tā, lai veidotos brūnā garoziņa. tas sanāk kā sautēt savā sulā, kamēr gatavs. tad izmaļ cauri gaļas mašīnai un pievieno klāt gatavajam biezenītim, vēlreiz uzsilda. Labu apetīti :))

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi