Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Slinkā skopuļa ievārījums-āboli-jāņogas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Baltie dzidrie āboli
  • Jāņogas
  • Cukurs
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Salasu ābolus - ( to pašlaik ir tik daudz un visus neapēdīsi) , nomazgāju, izņemu serdes , nemizoju , sagriežu gabaliņos
  2. Salasu kādu sauju jāņogas ( tās būs brūkleņu aizvietotājas)
  3. Katlā ieleju nedaudz ūdeni, ieberu ābolus un jāņogas, vāru un reizēm pamaisu kamēr āboli pajūk.
  4. Pielieku cukuru pēc garšas, pavāru- nedaudz
  5. Zapti ½ burciņās nokarsēju 90 grādos 15 min.Katrā burciņā ielieku kādus jāņogu ķekarus.
  6. Slinkums izpaužas ābolu nemizošanā un neiešanā uz mežu pēc brūklenēm
  7. Skopums- cukura taupībā un visu ābolīšu izmantošanā.
  8. Ievārījums skaists, garšīgs un tāds, ko var ēst daudz un bez kā!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgie pelmeņi

Sātīgie pelmeņi

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas