Slinkā skopuļa ievārījums-āboli-jāņogas

5 1

Sastāvdaļas

  • Baltie dzidrie āboli
  • Jāņogas
  • Cukurs
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Salasu ābolus - ( to pašlaik ir tik daudz un visus neapēdīsi) , nomazgāju, izņemu serdes , nemizoju , sagriežu gabaliņos
  2. Salasu kādu sauju jāņogas ( tās būs brūkleņu aizvietotājas)
  3. Katlā ieleju nedaudz ūdeni, ieberu ābolus un jāņogas, vāru un reizēm pamaisu kamēr āboli pajūk.
  4. Pielieku cukuru pēc garšas, pavāru- nedaudz
  5. Zapti ½ burciņās nokarsēju 90 grādos 15 min.Katrā burciņā ielieku kādus jāņogu ķekarus.
  6. Slinkums izpaužas ābolu nemizošanā un neiešanā uz mežu pēc brūklenēm
  7. Skopums- cukura taupībā un visu ābolīšu izmantošanā.
  8. Ievārījums skaists, garšīgs un tāds, ko var ēst daudz un bez kā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi