Slinkā skopuļa ievārījums-āboli-jāņogas

Sastāvdaļas

  • Baltie dzidrie āboli
  • Jāņogas
  • Cukurs
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Salasu ābolus - ( to pašlaik ir tik daudz un visus neapēdīsi) , nomazgāju, izņemu serdes , nemizoju , sagriežu gabaliņos
  2. Salasu kādu sauju jāņogas ( tās būs brūkleņu aizvietotājas)
  3. Katlā ieleju nedaudz ūdeni, ieberu ābolus un jāņogas, vāru un reizēm pamaisu kamēr āboli pajūk.
  4. Pielieku cukuru pēc garšas, pavāru- nedaudz
  5. Zapti ½ burciņās nokarsēju 90 grādos 15 min.Katrā burciņā ielieku kādus jāņogu ķekarus.
  6. Slinkums izpaužas ābolu nemizošanā un neiešanā uz mežu pēc brūklenēm
  7. Skopums- cukura taupībā un visu ābolīšu izmantošanā.
  8. Ievārījums skaists, garšīgs un tāds, ko var ēst daudz un bez kā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi