Kabači krējumā-2

Sastāvdaļas

  • Kabači
  • Olas
  • Eļļa
  • Milti
  • Ķiploki
  • Krējums
  • Buljons

Pagatavošana

1 min.
  1. kabačus apcepu olā un miltos kā karbonādes. Lieku katlā kārtām kabačus un ķiplociņus (daudzums cik nu stprus katrs grib) un krējumu. Visu pārleju ar buljonu un pasautēju kamēr kabači ir tādā kā mērcītē.
  2. ļoti garšīgs un sātīgs ēdiens

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi