Maltais bifšteks

Sastāvdaļas

  • 400 gr. maltās liellopu gaļas
  • 2 ēd. k. ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Tauki un sviests cepšanai
  • 2 sīpoli

Pagatavošana

1 min.
  1. Maltajai gaļai pievieno garšvielas un ūdeni.
  2. Izmaisa,veido plācenīšus,cep sakarsētos
  3. taukos aplaistot ar sviestu.
  4. Pasniedzot pārliek saceptas sīpolu ripas.
  5. Piedevām-vārīti vai cepti kartupeļi,konservēti
  6. tomāti vai gurķi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi