Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tradicionālais žuljēns

2005. gada 20. augusts
Foto: Inga Siliņa
Pagatavošana
1 min
1. Vistas fileju smalki sagriež, apcep sviestā. Pievieno vegeta Grill garšvielu. Tad pusgredzenos sagrieztu sīpolu. Pacep, kamēr sīpoli pamīksti. Tad pievieno saldo krējumu+citronpiparus. Pavāra. Sarīvē sieru un sakuļ olu. Tad fileju pārliek citā traukā, kurš piemērots cepškrāsnij. Pārlej sakultu olu, tad pārkaisa ar sieru. Liek cepties. Minūtes 7-10 un gatavs. Lieliski garšo ar kartupeļu biezputru. Labu apetīti!!!!
2. Cep līdz 10 min., respektīvi kamēr gaļa mīksta, cepeškrāsnī 7-10min.-kamēr siers pavisam nedaudz apbrūninājies.
Uz augšu