Teļa gaļas šniceles 4gab.(ja nav,var ņemt liesu cūkgaļu)
šķinķis 4šķēles
Cieti vārītas olas 4gab
Sāls,pipari
Burkāni 2gab
Neliela selerijas sakne
Puravs 1gab
Buljons 200gr
Baltvīns 200gr
Salds krējums 100gr
Milti 2ēdk
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
1 min.
šniceles nedaudz izdauza,no abām pusēm apsāla un apkaisa ar pipariem.uz katra gab.uzliek šķinķa šķēlīti un cieti vārītu olu.gaļu satin ruletītē,apsien ar diegu.pannā ruletītes apcep no visām pusēm.pievieno gabalos sagrieztus burkānus,seleriju,puravu.pielej buljonu,baltvīnu,saldo krējumu,kas sajaukts ar miltiem.visu liek cepeškrāsnī un cep apm.30min.pirms pasniegšanas galdā ruletītes atbrīvo no diegiem un pārgriež uz pusēm.