Kāpostu tīteņi ar miežu putraimu pildījumu

Sastāvdaļas

  • Kāpostgalva vārīta
  • Pildījumam
  • 3 gl.miežu putraimu biezputras
  • 50 g.žāvētu plūmju
  • Sīpols
  • 100 gr.kūpināta šķinķa
  • 200 gr.saldā krējuma
  • Sviests vai eļļa apcepšanai
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. žāvētas melnās plūmes bez kauliņiem,šķinķi un notīrītu sīpolu smalki sagriež.sīpolus apcep eļļā,tam pievieno šķinķi un turpina apcept,tad pievieno un uzkarsē biezputru,beigās pievieno plūmes un sāli.pildījumu liek uz kāpostu lapām,satin aploksnes veidā,tīteņus apcep sviestā vai eļļā,saliek katliņā ar vienojuma vietu uz leju,pārlej ar saldo krējumu un liek sautēties gatavu.
  2. p.s.ja negaršo melnās plūmes,var bez tās iztikt.var likt apceptu sagrieztu papriku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi