Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu tīteņi ar miežu putraimu pildījumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kāpostgalva vārīta
  • Pildījumam
  • 3 gl.miežu putraimu biezputras
  • 50 g.žāvētu plūmju
  • Sīpols
  • 100 gr.kūpināta šķinķa
  • 200 gr.saldā krējuma
  • Sviests vai eļļa apcepšanai
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. žāvētas melnās plūmes bez kauliņiem,šķinķi un notīrītu sīpolu smalki sagriež.sīpolus apcep eļļā,tam pievieno šķinķi un turpina apcept,tad pievieno un uzkarsē biezputru,beigās pievieno plūmes un sāli.pildījumu liek uz kāpostu lapām,satin aploksnes veidā,tīteņus apcep sviestā vai eļļā,saliek katliņā ar vienojuma vietu uz leju,pārlej ar saldo krējumu un liek sautēties gatavu.
  2. p.s.ja negaršo melnās plūmes,var bez tās iztikt.var likt apceptu sagrieztu papriku.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas